ABCOMM - B2B communication

Oplossingen

Database Publishing
Productcatalogen, lijsten met wisselstukken of toebehoren, prijslijsten, ...


We maken uw productcatalogen en andere lijsten volledig automatisch aan. Een werk dat vroeger vaak vele weken in beslag nam, wordt nu in een paar uren of dagen afgehandeld.
Het doel is zo laat mogelijk het gamma vast te leggen, en zo vroeg mogelijk bij uw klanten te zijn.

Uw bestanden

We vertrekken steeds van uw database of Excel bestanden. U behoudt dus de volledige controle over uw gegevens. We begeleiden u in het samenstellen van uw catalogussen en prijslijsten. En als gewenst,†zorgen†we ook voor teksten, vertalingen, fotografie en detourages.

Geen goede database?
U heeft geen noemenswaardige database? Uw ERP is beperkt? U bent het beu met veschillende databanken te werken? We hebben DE oplossing:Akti is een unieke sales & marketing "cloud" toepassing die we samen met onze partners Think Web speciaal voor de Europese KMO ontwikkeld hebben. Met Akti verzamelt u alle productinformatie die u voor de verkoop nodig heeft. In verschillende talen. Met boomstructuur. En beelden. Eventueel gelinkt aan uw ERP.
Met Akti beheert u nog veel meer: al uw contacten, logins, aankopen, projecten, offertes, facturen, timesheets, e-mailings, .... En zelfs uw webshop! Het geheel volledig geÔntegreerd.
Akti werkt volgens het SaaS principe. Test dus 30 DAGEN GRATIS via www.akti.com

Papier of webshop?

Naargelang de behoeftes van uw klanten worden de productinformaties gepubliceerd onder de vorm van een webshowroom, webshop, gedrukte catalogen, prijslijsten op maat van uw klant, .... of een combinatie ervan.

In eigen beheer of door ABComm?

U hoeft niet te investeren in dure programma's en opleidingen. De inhoud bepaalt u zelf. Voor uw gedrukte catalogus zorgen wij voor alles. U kan zich concentreren op de verkoop.


Nieuwsbrieven
Papier en per e-mail

Open gesprekslijn met prospects en klanten

Uw nieuwsbrief is uw directe en regelmatige communicatielijn met klanten of prospects. Maar te vaak ontaardt het project in een nachtmerrie: werklast en gebrek aan inspiratie breken het ritme na enkele nummers vaak abrupt af. Een professionele nieuwsbrief vraagt dan ook om een externe partner. p>

Concept, inhoud, realisatie

Schiet meteen raak met een concept dat ten dienste staat van ýw objectieven. Bijvoorbeeld imago-ondersteuning of het genereren van 'sales-leads' of herbestellingen. ABComm leidt u bij de keuze van de onderwerpen, neemt deel aan het redactiecomitť, organiseert interviews en fotoreportages, en schrijft de inhoud. Giet vervolgens alles in lay-out en kan zelfs alles voor u verzenden.

Per post of per e-mail?

Naargelang uw doelgroep en gewenste verspreiding zullen we opteren voor een gedrukte nieuwsbrief, een e-mailing of een combinatie van beide.Verkoopondersteuning

Lok uw klanten

Gebruik alle kanalen die voorhandig zijn, zowel traditionele als digitale en sociale. Vindt de prospect er de info in die hij verwacht? De juiste argumenten? Dan heeft u er een klant bij. Zoniet loopt hij in de armen van uw concurrent.

Website: uw eerste contact

Klein of groot, uw website is uw belangrijkste vitrine. Maar als niemand er de weg naartoe vindt, als de inhoud niet meeleeft met uw bedrijf, gaat de investering in rook op. Wij helpen u uw website regelmatig te promoten en te onderhouden. .

Inhoud en beeld

ABComm zorgt ervoor dat uw diensten, producten en toegevoegde waarde in de verf worden gezet. En de vragen van uw potentiŽle klanten via diverse media beantwoord worden.